A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

Új logisztikai komplexumot épített a Gebrüder Weiss Dunaharasztiban

Átadták a Gebrüder Weiss Kft. 10 milliárd forintos beruházással épült logisztikai komplexumát Dunaharasztiban. A fejlesztéssel a vállalat központi logisztikai létesítménye 32 ezer négyzetméterre bővült.

Az új komplexum 10 ezer négyzetméteres, átrakóraktárakkal, magasraktárakkal, valamint a hozzájuk tartozó irodákkal és 100 dokkolókapuval rendelkezik. A cég Dunaharaszti mellett Győrött, Zalaegerszegen, Pécsen, Szegeden és Polgáron működtet telephelyeket, magyarországi logisztikai telephelyhálózatának összesített területe ezzel megközelíti a 100 ezer négyzetmétert. A vállalat következő nagyberuházása Győrben valósul meg 2026-ban, ahol önálló logisztikai létesítményt kíván felépíteni.

Forrás: MTI

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu