A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

Új szoftver segíti a fuvarszervezést

A Zauner GmbH szofverfejlesztő cég zaarc.next nevű szoftvere a fuvarszervezők munkáját segíti. Az új szoftver a sofőrkártya és a tachográf-memóriában tárolt adatokat is használja, amiket vezeték nélküli kapcsolaton ér el.

A program figyeli a fuvarozó számára fontos időpontokat, és segítséget nyújt az 561-es szabályok betartásához is. A fuvarszervező időrendi sorrendben követheti a vállalkozás kocsiparkjával kapcsolatos logisztikai eseményeket, és azonnal beazonosíthatja a szervezési, működési hibákat. A szoftver kezelőfelületét a fuvarszervező saját igényei szerint alakíthatja át, így gyorsan hozzájuthat a számára fontos adatokhoz. A program megismerhető a Zauner GmbH YouTube csatornáján.

Forrás: Verkehrsrundschau

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu