A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

Újra indul az autógyárak elleni kartell ügy

Az IVECO, az MAN, a DAF, a VOLVO, a DAIMLER és a SCANIA ellen indított kartelleljárás 2017-ben lezárult – de nem végleg. A Finanzialright Claims GmbH nevű hamburgi ügyvédi iroda most újabb csoportos keresetet nyújt be az autógyártók ellen.

Azok a fuvarozók, akik az említett cégektől 1997 és 2016 között középnehéz vagy nehéz tehergépkocsit vásároltak, lízingeltek vagy béreltek, most még csatlakozhatnak kártérítési igényükkel a német ügyvédi iroda klienseihez  (truck-damages.com). Az iroda az ügyfelei nevében maga intézi a csoportos keresettel járó összes teendőt, pl. a szakértő bevonását, a kereset benyújtását. A sikerdíjat az eljárás végén, a megítélt kártérítési összegből kell kifizetni. Az eljárás sikertelensége esetén a károsult nem tartozik semmivel. A csoportos keresethez eddig 160.000 gépjárművet jelentettek be. 

Forrás: Verkehrsrundschau

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu