A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

Kamionstop

Rövid időre felfüggesztették itthon a kamionstopot, de november 28-tól újra visszaálltak az általános szabályok. Néhány európai országban is enyhítettek rövid időre.

Itthon november 13-án döntött a kormány a kamionstop felfüggesztéséről. Ám mindössze két hétvégén közlekedhettek korlátozás nélkül a 7,5 t feletti járművek. November 28-tól ismét van kamionstop. A kedvezmény visszavonását azzal magyarázták, hogy az adventi időszakban nő a forgalom, emiatt jobb, ha a fuvarozók hétköznapokon szállítanak.

Németországban két tartományban enyhítettek: Észak-Rajna-Vesztfáliában és Mecklenburg-Előpomerániában 2021. január 18- ig nincs kamionstop.

Egyes országok csak rövidebb időszakokra függesztik fel a korlátozásokat, de ezeket időről időre meghosszabbítják. Ilyen: Franciaország, Olaszország és Szlovákia.

Egyelőre nem tudható biztosan, hogy decemberben hol függesztik fel a korlátozásokat. Ezekről naprakész tájékoztatást oldalunkon találnak olvasóink: bit.ly/kamionstop1.

A.E.

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu